Muzikale maten van Nouveau Visage in 2023 / 2024

de heer Breuer

Buck Ontwerp en Drukwerk

Wordt u ook ons muzikaal maatje?

Als koor streven we ernaar de inkomsten en uitgaven jaarlijks zo goed mogelijk in balans te houden. Naast gemeentelijke subsidie en de maandelijkse ledencontributie hebben we voor bijzondere activiteiten extra inkomsten nodig. Deels genereren we deze zelf, deels benaderen we sponsoren uit ons eigen netwerk die ons koor een warm hart toedragen.

Voor de sponsor is dit een mooie manier om zijn naamsbekendheid in de regio te vergroten en onze speciale gast te zijn. Ons biedt het de mogelijkheid om onze activiteiten nóg bijzonderder te maken. Denk bijvoorbeeld aan het aantrekken van speciale gasten.

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan ons koor? Neem dan contact op met ons bestuurslid Mirjam Schroeder voor de mogelijkheden.

Support Nouveau Visage via SponsorKliks

U kunt ons nu financieel steunen, zonder dat het u extra geld kost. Wanneer u een bestelling doet via internet, dan kan Nouveau Visage een percentage op uw bestelbedrag ontvangen, als u deze aankoop doet via de link http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3403. Dit werkt alleen wanneer u via die pagina doorklikt naar een webshop en daar uw bestelling plaatst. Nouveau Visage heeft uiteraard geen inzicht in uw bestelling!

Namens ons allen alvast heel erg bedankt voor de sponsoring!