[dt_photos_masonry type=”grid” loading_effect=”fade_in” padding=”10″ column_width=”175″ columns=”10″ category=”sponsors”]

Vrienden van Nouveau Visage in 2021 / 2022

2021:

De heer Breuer

2022:

De heer Steffann
Mevrouw Szalata

Elice Ligter
Nicolle Offermans

Nicolle en Maurice Benders

Heike Lafeld

Sponsorcommissie

Als koor streven we ernaar de inkomsten en uitgaven jaarlijks zo goed mogelijk in balans te houden. Naast gemeentelijke subsidie en de maandelijkse ledencontributie hebben we voor bijzondere activiteiten, zoals – in het bijzonder – onze jubileumshow op 20 juni 2020, extra inkomsten nodig. Deels genereren we deze zelf, deels benaderen we sponsoren uit ons eigen netwerk die ons koor een warm hart toedragen.

Voor de sponsor is dit een mooie manier om zijn naamsbekendheid in de regio te vergroten en onze speciale gast te zijn, ons biedt het de mogelijkheid om onze show nóg bijzonderder te maken door het aantrekken van speciale gasten.

Wilt u een financiële bijdrage leveren aan onze jubileumshow? Neem dan contact op met het bestuur (Mariëlle Spangenberg) voor de mogelijkheden. We bieden verschillende sponsorpakketten, afhankelijk van uw wensen.

Steun Nouveau Visage via SponsorKliks

U kunt ons nu financieel steunen, zonder dat het u extra geld kost. Wanneer u een bestelling doet via internet, dan kan Nouveau Visage een percentage op uw bestelbedrag ontvangen, als u deze aankoop doet via de link http://www.sponsorkliks.com/winkels.php?club=3403. Dit werkt alleen wanneer u via die pagina doorklikt naar een webshop en daar uw bestelling plaatst. Nouveau Visage heeft uiteraard geen inzicht in uw bestelling!

Namens ons allen alvast heel erg bedankt voor de sponsoring!